Tennis Nieuws

 

Openingsreceptie op 7 maart 2018

Op woensdag 7 maart 2018 om 19u30  heeft de jaarlijkse openingsreceptie plaats in de Club 48. Een leuke babbel en een hapje en een drankje zijn het gekende stramien.
Tennisleden én geïnteresseerden zijn van harte welkom. Een mailtje met de melding ‘deelname receptie’ naar tennis@schellesport.be is handig om deze avond goed voor te bereiden. Vermeld: deelname receptie.
De gratis set tennisballen (voor wie zijn lidgeld betaald heeft voor 7 maart) worden dan ook verdeeld.

Gratis tennis-initiatie op 24 maart 2018

Op zaterdag 24/03/2018 van 14u - 17u kan iedereen deelnemen aan een gratis tennisinitiatie. Tennismateriaal is ter plaatse aanwezig. Bevestig uw deelname per email naar tennis@schellesport.be . Met de melding: deelname tennisinitiatie.

Ontmoeting van de ladies TC Schelle Sport met de ladies van TC Duvels uit Willebroek

Zondag 3 september mochten we 5 dames ontvangen van de Duvels uit Willebroek.....7 dames van Schelle zaten op het zonnige terras op hen te wachten. Uiteraard werd er na een uitvoerig welkom getennist. De 12 dames maakten 3 pleinen onveilig na een willekeurige trekking van de tennisrackets om de nodige duo's te maken.
Telkens een match van 45 min. zorgde voor veel hilariteit maar toch ook wat competitie  onder de speelsters. De uitslag was niet belangrijk, de 15 min. pauze met de nodige hydraterende drankjes daarentegen....kon op veel vreugde rekenen!

Na 3 spelletjes konden de benen onder de tafel geschoven worden en werden we verwend met 2 heerlijke pasta's, home made by Chantal en Dirk! Dikke dankjewel hiervoor!! De bezoekende dames waren vol lof over hun bezoek aan Schelle.

Wat cava's en wijntjes verder, werden er reeds plannen gemaakt om een "terugbezoek" op het agenda te krijgen. De Duvels beschikken over een winterlocatie....dat bezoek komt er dus!

Dames, als jullie bij het lezen van ons verslag de kriebels hebben gekregen om mee te doen.....we laten de datum weten wanneer we welkom zijn in Willebroek.....iedereen met zin in een matchke, wat lol en vooral veel "getetter"....laat het dan maar weten!


Groetjes van de dames TC Schelle Sport !