Responsive image

Wordt u onze nieuwe medewerker?

Schelle Sport is een dynamische sportclub waar sporten met plezier centraal staat met een aanbod van kwaliteitsvolle opleiding en nevenactiviteiten.
Vele vrijwillige medewerkers maken dit mogelijk.
Schelle Sport is op korte tijd gegroeid naar meer dan 500 voetballeden, 140 tennisleden en ontving al ruim 1000 padelspelers op zijn padelterreinen.
Door de zeer sterke groei heeft de club extra medewerkers nodig voor verschillende taken. Al deze taken kaderen in de vrijwilligerswetgeving of gelijkaardige wetgeving.
Een overzichtje van de gezochte medewerkerstaken vindt u hieronder.

Interesse om onze medewerkersploeg te komen versterken?
Vul dan vrijblijvend het INTERESSE-FORMULIER in en we nemen dan met u contact voor een VRIJBLIJVEND gesprek over de functie(s) die u interesseert/interesseren.

WIJ ZOEKEN MEDEWERKERS VOOR:

>>> Voetbal-werking

Responsive image

O Physical coach

De physical coach staat in voor het opvolgen van onze spelers die om een bepaalde reden geen of  slechts een beperkte groepstraining mogen afwerken. Hij zorgt voor  de begeleiding van revalidanten in de laatste fase van hun revalidatieproces, in overleg met de medische cel. Die leidt de wekelijkse fysieke / revalidatietraining. Hij ondersteunt de sportieve staf inzake begeleiding en interpretatie van alle fysieke tests en het leiden van de kracht- en blessurepreventiesessies.

O Techniektrainer

De techniektrainer creëert kansen om spelers méér en beter te laten voetballen. Hij zet samen met de techniek verantwoordelijke en andere trainers een training uit waarbij spelers binnen de club  meer kunnen en mogen bewegen, méér en beter ballen raken op hun niveau. Samen met de huidige groep techniektrainers gaan we daarnaast op zoek naar meer speelgelegenheden voor spelers, leuk en laagdrempelig ‘huiswerk’, toffe maar betekenisvolle trainingen, uitdagende activiteiten, …

O Trainer

Om de blijvende groei en professionalisering te kunnen beantwoorden, zijn wij continu op zoek naar teamtrainers die onze spelers binnen de waarden van Schelle Sport de juiste opleiding kunnen geven met de nodige ondersteuning vanuit onze sportieve cel.

>>> Tennis & Padel-werking

Responsive image

O Sportief verantwoordelijke Tennis

Deze taak bestaat uit: de organisatie van tennislessen en coaching van de lesgevers, begeleiding van de interclub-competitie en de Interclubleiders, eventueel organiseren van een tornooi of laddercompetitie of kids- en jeugdtennis.

O Technisch eindverantwoordelijke (terreinen/infrastructuur) voor tennis en padel

De taak bestaat uit een jaarplanning maken en begeleiding van de werken

>>> COMMUNICATIE van/voor Voetbal, Tennis en Padel

Responsive image

O Medewerkers voor beeldmateriaal: foto's en filmpjes maken

Voor het in beeld brengen van zijn clubwerking Voetbal, Padel, Tennis op de clubwebsite, de E-Nieuwsbrief, de Social media van de club zoekt Schelle Sport een medewerker(ster) die af en toe foto’s of video’s kan maken/monteren van het leven op de club.

Concreet: geregeld foto’s / filmpjes maken van de clubwerking (Voetbal, Tennis, Padel, Clubevents,….) met GSM of fotocamera of videocamera. Hiervoor wordt in overleg een planning afgesproken.

O Medewerkers voor invulling van Social Media van de club (Facebook, Instagram)

Voor zijn clubwerking op de Social media zoekt Schelle Sport een medewerker(ster) die vertrouwd is met de Social Media: Facebook en /of Instagram.

Je zorgt voor de plaatsing van clubberichten en/of foto’s en/of video’s op de pagina’s van Schelle Sport (Facebook Voetbal, Facebook Tennis, Facebook Padel, …) en/of Instagram.

Je creëert zo mogelijk ook zelf leuke visuals, video’s GIF’s, stories,.. die kunnen geplaatst worden op social media. Hiervoor wordt in overleg een planning afgesproken.

 

>>> Diverse Taken

Responsive image

O Medewerker Ticketing

De taak bestaat uit: de abonnement-controle en verkoop van toegangstickets/aan het ticketlokaal op zaterdag en/of zondag (wedstrijddagen). Dit voor 1 of 2 keer per maand. Dagen en uren te bespreken: de invulling van de dagen/uren gebeurt steeds in overleg.

O Medewerker in het Sportcafé en/of bij Events

De taak bestaat uit hulp in het Sportcafé van de club tijdens de openingsuren en/of tijdens  clubevents. Dit op geregelde basis. 

Dagen en uren te bespreken: de invulling van de dagen/uren gebeurt steeds in overleg.

 

O Commerciële medewerker sponsoring

De taak bestaat uit:
- opvolgen van het sponsordossier en contacten met sponsors
- wensen sponsors registreren en verwerken en uitwerking van sponsorcontracten
- sponsorwerving via sociale media en mee organiseren van sponsor-events
We kunnen meerdere medewerkers gebruiken om een volwaardig team samen te stellen
.