Wedstrijdverslag: U12 Prov


Wedstrijd: U12 Prov op zo 26 sep 21 - 09:30 thuis tegen K Antonia FC A (uitslag: 3-9)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U12 Prov

Antonia Victoria

Op zoek naar de eerste overwinning in de reguliere competitie gaven onze boys 'm vandaag van jetje thuis tegen Antonia Zoersel.
Zondagmorgen-wedstrijden, het blijft aanpassen voor ondergetekende, die dan nog wat later uit zijn bed mocht rollen om samen met dochterlief naar zoonlief te trekken; zoonlief was namelijk met vrouwlief eerder vertrokken om op tijd op de opwarming te geraken.

Arbiter Glenn had nog maar net een fluitje rond zijn nek gehangen of Ruben kon zich al een eerste keer omdraaien. Snelle start van Zoersel en we stonden al op achtervolgen voor de onzen goed en wel het prut uit hun ogen hadden geveegd.

Schelle kwam gelukkig snel terug langszij, 1-1.

Helaas bleken de Zoerselaars in de eerste twee kwarten veel efficiŽnter dan de thuisploeg. Aan het eind van het tweede kwart stond het 1-4.

Het derde kwart was misschien wel het beste kwart van de partij. Er zat meer panache in het spel en we kwamen terug tot 3-4. Het geloof bij de jongens groeide en het leek dat ze erop en erover gingen gaan.

De kater kwam echter bij de 3-5 en dan bleek de veer gebroken.

Eindstand: een overdreven 3-9.

Vooraan meer efficiŽntie en wat meer geluk, achteraan compacter, en wat meer potigheid in de duels nog, en die eerste overwinning zal wel volgen hopen we.

Komende week wordt alvast pittig: techniektraining op maandag, gewone training op dinsdag, en de eerste wedstrijd voor de Jeugdcup woensdag tegen Mortsel Oude God. Benieuwd!

Voor Schelle speelden: Axl, Colin, Daan, Fabian, Jayden, Luka, Mauro, Ruben, Siemen