Wedstrijdverslag: U9 Prov B


Wedstrijd: U9 Prov B op za 18 sep 21 - 11:15 thuis tegen Hoogstraten VV B (uitslag: -)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U9 Prov B

Nieuwe nederlaag tegen een sterke tegenstander

In het zonovergoten Schelle begonnen we aan de tweede thuismatch van het seizoen. Deze keer onder leiding van trainer Leslie ( bedankt daarvoor), die de onfortuinlijke trainer Simon verving. Bij deze : trainer Simon, heel veel succes met uw nakende operatie en een spoedig herstel toegewenst vanwege de hele ploeg en ouders.

In tegenstelling tot de eerste thuismatch was het eerste kwart van onze jongens degelijk . Het was een gelijk opgaande wedstrijd met een iets betere uitploeg. Resultaat 2-4. Tijdens de korte onderbreking werden de tactische richtlijnen nog eens opnieuw overlopen waarbij de spelers moesten meedenken.

Ondanks dit alles hadden onze jongens het bijzonder moeilijk in het tweede kwart. Scoren lukte niet en ook het verdedigen ging steeds wat moeizamer. Zo klom de score snel op van 2-4 tot 2-12. Ondergetekende moest toch eens terug denken aan het moeilijke begin van vorige thuismatch. De rust kwam zeer welgekomen.

Her derde kwart was gelukkig van betere kwaliteit. De goal werd terug gevonden en we zagen een goal die er kwam na bijzonder mooi samenspel. Helaas bleven de tegengoals ook komen : 4-17.

In het laatste kwart konden onze kleppers dan wel meer tegenstand bieden . Er werd aan beide kanten duchtig gescoord om uiteindelijk te eindigen bij 8-22. De penalty’s eindigden op 1-5.

Als weetje wil ik nog meegeven dat Hoogstraten hier gekomen was met 14 man die onderling van wedstrijden gingen wisselen. Dit werd ook voor de wedstrijd al gezegd door de bezoekende trainers. Dit mocht ondergetekende ervaren toen hij zei : “ hier speelt ploeg B en daar ploeg A”. Hij kreeg als antwoord : “ wij zijn allemaal A of B”.

Ondanks de moeilijke start, blijven we erin geloven. Want opgeven staat niet in de woordenboek van Schelle Sport. En zo zijn we weer op weg naar de volgende match.

Tot dan.

Thierry Claeys