Wedstrijdverslag: U15 Geel


Wedstrijd: U15 Geel op zo 14 jan 18 - 10:00 op verplaatsing bij Zenn. Hombeek  (uitslag: 1-2)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U15 Geel

Wilskracht en efficiëntie naar puntengewin

Voor de eerste match na de winterstop maakten we de verplaatsing naar de nieuwkomer in de reeks “ Zennester Hombeek ”.

De thuisploeg nam het initiatief in eigen handen en koos vol voor de aanval, de thuisspitsen konden de uitgespeelde doelkansen niet verzilveren.
Het was voor onze jongens alle hens aan dek om een vroege achterstand te voorkomen. Onze doelman Bas, met het zonnetje op zijn bolleke, hield in deze fase van de wedstrijd zijn netten ongeschonden met puik keeperswerk en was hij geklopt bracht de paal redding of kon Mathisse de bal voor de doellijn wegvegen.

We overleven het offensief van de thuisploeg en trachten nu meer vooruit te voetballen. Op de sporadische doelkansen acteren we niet scherp genoeg. Jeff mist een open doelkans, misschien verblind door de laaghangende zon ? Vincent ,Lindger en Brent vinden de weg naar de netten niet. Op slag van rust wordt Kian V H ,al of niet binnen de strafschopzone, getorpeteerd, de ref legt de bal buiten de grote rechthoek. Niels schildert de vrijschop naast de kruising.
We gaan rusten met een enigszins gevleide brilscore.Stand bij de rust 0 – 0.
De tweede speelhelft is meer in evenwicht . De thuisploeg slaagt er toch in om eerst te scoren na een mistasten in onze verdediging. Onze jongens waren aangeslagen en de kopjes gingen even omlaag . Met wilskracht knokten we ons terug in de match. Op een fase uit het niets kon Jeff de gelijkmaker binnentrappen. Na een copy – book aanval ,opgezet via Xander die Wassim langs de flank lanceerde, hij leverde de perfecte assist af waarop Jeff “ de Killer” met zijn tweede treffer het lot van de thuisploeg bezegelde, ei zo na lukte hij een hattrick, op de geplaatste lobbal had de thuisgoallie echter een antwoord.
De eerste uitzege van 2018 kwam niet meer in gevaar ,de nodige wilskracht en efficiëntie leverden puntengewin op. Eindstand 1 -2. Proficiat aan spelers en trainer , een bescheiden vreugde dansje kon er wel af.


Met dank aan de talrijk opgekomen supporters en delegee Dieter.

Trainer Filip selecteerde voor Schelle : Bas, Xander VDB, Milan,Jasper, Vincent, Niels, Xander, Keagan, Mathisse, Brent, Kian, Wassim, Lindger, Wassim, Jeff en Giljan.


Sprokkels langs de zijlijn :
- Beste wensen voor 2018 met hopelijk veel sportieve successen !
-“ Stamp deen bal is van achter naar voor “
-“ De spits van de thuisploeg heeft zijn schoenen verkeerd aan “
- Op de perstribune stonden 6 video refs, de “ Less “ kon er mee leven !
--Je reporter had er 26 347 ochtendlijke stappen voor over.
Volgende match
Zondag 21 januari 9 H 30 Schelle – FC Mariekerke
Supporters op post !