Wedstrijdverslag: U15 Geel


Wedstrijd: U15 Geel op zo 21 jan 18 - 09:30 thuis tegen FC Mariekerke  (uitslag: 1-7)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U15 Geel

Goed begonnen is niet altijd gewonnen

Vandaag ontvangen we Mariekerke voor onze eerste thuismatch van de heenronde. De sterke tegenstrever ,gebleken uit vorige confrontaties, komt met een veredeld A - elftal afgezakt naar Schelle.
Het is voor de spelers al een hele prestatie om heelhuids en zonder ongelukken te overleven op de ijspiste naar de kleedkamer.Sorry Roger, ik had enkel mijn pen en notaboekje bij, ik was mijn zak zout vergeten ?
De aanvangsfase van de wedstrijd speelt zich meestal af met felbevochten duels op het middenveld. Het duurde vrij lang voor de eerste echte doelkans van de partij zich aandiende. Ajoub bediende spits Jeff die van dichtbij besloot op de M – doelman.
Het was bij de volgende actie van onze spits wel raak. Jeff draaide zich behendig vrij en krulde zijn schot voorbij de vergeefs grabbelende M – goallie.
Nog voor de rust konden de bezoekers de scheve situatie nog recht zetten.
Onze verdediging werd tureluurs gedribbeld en de spitsen konden te gemakkelijk scoren.
De tweede speelhelft , een zelfde spelbeeld , de bezoekers domineerden de wedstrijd.
Onze jongens hadden veel energie verbruikt en konden de inzet van de eerste helft niet meer opbrengen. De gladde palingmannen glipten keer op keer door de al of niet buitenspelval .De jonge scheidsrechter in opleiding, met beginnersfoutjes ,valideerde de doelpunten met een buitenspelgeurtje.

De palingmannen waren onze jongens in alle linies te snel af en namen de drie punten mee naar huis.
We waren goed begonnen maar om een resultaat neer te zetten moeten we meer doen. We hebben een twintig minuten degelijk mee gevoetbald , daarna was het over en dat stemt tot nadenken ?

Met dank aan de talrijk opgekomen supporters en delegee Guido.

Trainer Filip selecteerde voor Schelle : Bas, Milan, Branco, Vincent, Niels, Xander, Keagan, Mathisse, Brent, Wassim, Jeff, Ajoub, Zaid en Giljan. Speciale dank aan Thobe.

Volgende match
Zondag 28 januari 10 H 30 Fc Oppuurs – Schelle
Supporters op post !