Wedstrijdverslag: U15 Geel


Wedstrijd: U15 Geel op zo 28 jan 18 - 10:30 op verplaatsing bij FC Oppuurs B (uitslag: 2-0)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U15 Geel

Wie niet scoort, kan dus ook niet winnen

Op deze winterse herfstdag maken we de verplaatsing naar “ Het Land van de Stille Waters “ voor de uitmatch tegen Fc Oppuurs.
De felle tegenwind en naar onze normen, het hobbelige speelveld, maakte het erg moeilijk om te voetballen.
We geraakten moeilijk uit onze eigen zestien meter en bij doeltrappen waaide de bal terug. We kregen wel enkele goede mogelijkheden maar deze belandden helaas naast het doel of op de
Opp – doelman. Diep in de eerste speelhelft kwam de thuisploeg op voorsprong.
We gaan rusten met een 1 – 0 achterstand.
Na de rust zagen we hetzelfde spelbeeld, veel lange ballen, snelle omschakeling en weinig korte combinaties. De wedstrijd ging terug goed op en af, holderdebolder voetbal.
Onze werkmieren knokten voor elke meter en waren zeker de evenknie .Onze voorspelers bakten er niets van, bij deze herfsttemperaturen moesten ze nog ontwaken uit hun diepe winterslaap, ofwel misten de afstandschoten hun doel, stonden ze buitenspel of gingen zelfs van de bal lopen. Zo wordt scoren onmogelijk en zet je de thuisverdediging in de spreekwoordelijke “zetel “. De thuisgoallie had evengoed voor de tweede helft zijn zondagskostuum kunnen aandoen. Wie niet scoort kan dus ook niet winnen. Onze verdediging speelde een degelijke partij tot bij een ongelukkige terugspeel kopbal. Onze doelman heeft in eerste instantie nog wel een reactie op de poging van de thuisspits maar bij de rebound is hij kansloos. 2 – 0 en match gespeeld.
Te weinig spelers haalden door de omstandigheden hun niveau vandaag.


Met dank aan de talrijk opgekomen supporters en delegee Dieter.

Trainer Filip selecteerde voor Schelle : Bas, Xander VDB, Milan, Vincent, Niels, Xander, Keagan, Mathisse, Brent, Wassim, Jeff, Branco, Zaid, Ajoub en Giljan.


Sprokkels langs de zijlijn :
- Tijdens de tweede speelhelft viel een thuisspeler geblesseerd uit met een heupontwrichting, hij moest afgevoerd worden met een ziekenwagen, hierdoor lag de match een tiental minuten stil.
- De supporters vragen om boodschappen mede te delen via lichtreclame borden.
- De match was “ een wandeling in het park “.
- Je reporter had er 23 074 stappen voor over.


Volgende match vriendenwedstrijd

Zondag 04 februari 11H30 Schelle – VC Mortsel

Supporters op post !