Wedstrijdverslag: U7 Blauw


Wedstrijd: U7 Blauw op za 20 jan 18 - 11:15 thuis tegen K. Berchem Sp. 2004 C (uitslag: 4-5)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U7 Blauw

Ondanks een goede prestatie toch een eerste nederlaag.

De 2de wedstrijd van het nieuwe jaar spelen we terug op de vertrouwde ondergrond, het grasgroene kunstgrasveld van Schelle Sport.
We geven Berchem partij die hun U7 ploeg ook in de U8 reeks ingeschreven hebben. Niet onterecht zo blijkt. Al tijdens het eerste kwart is al duidelijk dat dit Schelle Sport er niet zal overwandelen.
Berchem komt zelfs op voorsprong, weliswaar door een te vermijden owngoal. Er is veel pressing van beide ploegen maar meer doelpunten vallen er niet.
In het 2de kwart zet Schelle Sport de scheve situatie weer recht. Berchem slikt ook een owngoal waardoor het even zelfs 3-1 wordt voor Schelle Sport.
Maar ook Berchem heeft goede voetballers die een doelpunt kunnen maken, rusten doen we met een terechte 3-3 stand.
De 2de helft wordt op gang gefloten door de onberispelijke leiding van de heer Hilkens. Al snel zien we dat Schelle Sport het in het 3de kwart fysiek wat lastig krijgt.
Het was immers een koud, nat en intensief eerste half uur. Toch weten ze nog een doelpunt te maken en komen ze weer op voorsprong.
In het laatste kwart is het dipje weer even over maar Berchem geeft zich niet zomaar gewonnen. Ook zijn willen deze wedstrijd winnen. De gelijkmaker blijft niet lang uit en we stevenen af op een gelijkspel.
In de laatste 5 minuten kan Berchem nog de winnende treffer binnentrappen. Een laatste offensief levert spijtig genoeg niets meer op.
Een leuke en intensieve wedstrijd van beide ploegen levert een eerste competitienederlaag voor Schelle Sport op.
Beide ploegen hebben alles gegeven op deze druilerige zaterdag waarvoor dank.

Vochten als leeuwen om de naam van Schelle Sport hoog in het vaandel te dragen: Senne, Alexander, Lars, Demin, Stan, Leon en Daan.