Wedstrijdverslag: U8 Blauw


Wedstrijd: U8 Blauw op za 21 apr 18 - 09:30 thuis tegen K. Reet SK C (uitslag: 19-3)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U8 Blauw

Sportieve tegenstander, moeilijk begin maar dan 'vollen bak'

Vandaag stonden de U9 van Reet C op het menu. Bij afwezigheid van Niels (papa van Mauro M.) werd ik geupgrade tot scheids, dus in plaats van een verslag was het fluiten en streepjes trekken vandaag. Luka L en Mauro M. konden er niet bijzijn vandaag wegens religieuze verplichtingen en werden vervangen door Mauro Piron en Ruben als keeper. Verder was het superleuk dat hun peters van de eerste ploeg zijn komen supporteren en zelfs een verrassing hadden: frietjes en curryworst na de match! Dankuwel peters!!!!

Nu over naar de match. Q1 begon moeilijk met een 0-1 achterstand, veel vechtlust, maar weinig resultaat in de netten. Ik denk dat het uiteindelijk nog 3 of 4-1 was bij het einde van Q1, maar makkelijk hadden onze jongen het niet.

Vanaf Q2 begon de trein te lopen en kwamen de passjes mooi aan en begonnen de soms topacties zich vlotjes te ontplooien met het nodige resultaat.

Na de rust had Reet toch opnieuw de nodige inspiratie gevonden en konden ze er nog 2 na elkaar bij in onze Schelse netten pompen, maar qua eindresultaat maakte dit niet veel uit. De rest van de wedstrijd zijn onze jongens blijven gaan op hetzelfde elan om te eindigen met een dik verdiende 19-3 op de tellers. Een aantal ballen op de verkeerde kant van de paal en deklat hebben een ergere score voorkomen. Maar de score telt niet, onze toppers hebben plezier gehad, ondanks ze tegen het einde serieus moesten pompen in dit warme weer. Hun conditie is duidelijk wel top dankzij de toptrainingen van onze coaches. En ze hebben bijna constant een schitterend niveau van samenspel getoond, passjes, uitbraken vol adrenaline EN bovendien met oog voor de medespelers, snelheid, ...
Het was een vroege ochtend, maar genieten voor zowel onze tijgers als voor de ouders, alsook voor scheids die bij enkele ballen op de paal zijn onpartijdigheid toch niet kon bedwingen en volgende keer deze kleine kreetjes toch met duct-tape zal moeten proberen te vermijden.

Voor Schelle Sport speelden: Colin, Luka R. Mauro Piron, Matthew, Ruben, Senne, Xander.