Wedstrijdverslag: U9 Geel


Wedstrijd: U9 Geel op za 24 mrt 18 - 09:30 op verplaatsing bij K. Reet SK B (uitslag: 7-6)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U9 Geel

Wroeten in de grond

Deze week geen vriestemperaturen meer voor onze jonge sjotters en een voorzichtig zonnetje dat soms kwam piepen vanachter de wolken. De arena was vandaag de reetse akker waar menig patattenboer jaloers zou van worden.

Op de agenda een stevig matchke tegen SK Reet met in de hoofdrol 6 gele Schelse kapoenen en hun 8 Reetse tegenstanders.
De match begon heel intens en enkele spelers trapten al snel op hun adem. Er werd langs beide kanten getracht mooi te combineren, wat niet eenvoudig bleek op dit veld. Het spel ging goed op en neer en Xander opende de score met een mooi gekruist schot. Reet kwam snel langszij en Senne redde nog een knap schot.

Het tweede kwart leverde het meeste doelpunten op. Reet kreeg wat teveel ruimte en een paar missers in de Schelse verdediging hielpen ook niet echt. Aan de overzijde kon Ferre tweemaal afwerken en Xander dribbelde zich mooi vrij om nogmaals gekruist binnen te knallen. De ruststand was 5-4 na een boeiende eerste helft.

Na rust waren beide verdedigingen baas. In het derde kwart bracht Rhune de bordjes in evenwicht door Xander's hoekschop in één tijd binnen te knallen. Senne pareerde alle Reetse pogingen en oogstte applaus vanop alle banken.

Het laatste kwart weer heel wat spanning. Tibe bracht Schelle op voorsprong, maar Reet kwam fel opzetten en scoorde ook via een verre boogbal. Senne redde daarna een paar keer subliem de meubelen.

Een mooi gelijkspel na een aangenaam kijkstuk stond op het bord toen de timer van de scheidsrechter weerklonk. Reet ging nogmaals in de aanval, maar Rhune en Kobe neutraliseerden de aanval en werkten de bal over de zijlijn. Match nog niet gedaan blijkbaar, waarna de indribbelende speler op doel schoot en scoorde.
Doelpunt goedgekeurd omdat onze topkeeper Senne de bal nog aanraakte voor die over de doellijn ging. Beetje zuur scheids....

Maar niet getreurd, want dit was een topmatch van Schelle. Proficiat jongens !

Voor Schelle speelden : Senne VO (k), Rhune (1), Kobe H, Tibe W (1), Ferre (2) en Xander D (2)

Xander, Kobe en Rhune in actie