Wedstrijdverslag: U9 Geel


Wedstrijd: U9 Geel op za 14 apr 18 - 11:30 op verplaatsing bij Sp. Burcht FC A (uitslag: 6-19)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U9 Geel

Het kanon van Burcht

Door het paasverlof kwamen we slechts aan 5 spelers vandaag, gelukkig kwam Robbe nog van Schelle naar Burcht om zijn gele ploegmaats te helpen.

De wedstrijd werd aanvankelijk wat te licht opgevat door onze jongens, de heenmatch-walkover zat daar uiteraard voor iets tussen. Bij Burcht bestaat het spel voornamelijk uit het vrijkappen in de buurt van de middenlijn en dan op doel te knallen. De val bestaat erin dat ze onze spits lokken en als die zich laat vangen hebben ze de gewenste schietkans. En onze jongens lieten zich aanvankelijk vangen. Na 10 minuten stond het 5-5 na 4 dergelijke schoten en één mooi uitgespeeld flankaanval. Schelle combineerde beter maar schoot daar niks mee op.

Gelukkig werd de ploeg wakker en vanaf dan werden plots bijna alle duels gewonnen. We liepen vlot uit tot 5-12 bij rust.

Na de pauze behielden we de greep op de tegenstander. Hun schietkanon stond nu zelfs op eigen helft opgesteld, maar Senne pareerde alles. Schelle scoorde nog zeven keer, en Burcht voetbalde ook nog een knappe goal bij elkaar. Eindstand 6-19 in een heeeeerlijk zonnetje.

Voor Schelle speelden : Senne VO (k), Tibe W (6), Kobe H (2), Rhune (1), Xander D (6) en Robbe DR (3)