Wedstrijdverslag: U10 Blauw


Wedstrijd: U10 Blauw op za 17 mrt 18 - 09:30 thuis tegen K. VS Branst A (uitslag: 1-6)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Blauw

Verdiende overwinning voor Branst...

Een dag na onze knalprestatie speelden we onze inhaalwedstrijd tegen Branst. Afgaand op reacties van andere ploegen in de reeks de sterkste ploeg. En het moet gezegd dat Branst duidelijk de betere was. We konden tegen de gang van het spel nog wel op voorsprong komen maar Branst stelde snel orde op zaken met snel en direct combinatievoetbal.
Knap werk van de spelers en coach van Branst dus, enkel jammer van de houding van (enkele van hun) supporters... Persoonlijk idee: (enthousiast) aanmoedigen is oke maar als enkele 9-jarigen zich tijdens de rust in de kleedkamer geïntimideerd voelen en niet meer willen verder spelen, kan men zich de vraag stellen of dit niet een beetje overdreven is. Wat mij betreft heeft een goede ploeg als deze dit helemaal niet nodig.. En als deze supporters zich dan toch ‘Branstcelona’ wanen, wordt het misschien tijd om deze ploeg eens te testen in een sterkere reeks, tenzij jeugdvoetbal alleen maar om winnen draait natuurlijk..
Geen verwijt, enkel een een vaststelling + persoonlijke mening. Felicitaties aan een sterk team met een knappe overwinning!