Wedstrijdverslag: U10 Blauw


Wedstrijd: U10 Blauw op za 24 mrt 18 - 09:30 thuis tegen KVK Hingene A (uitslag: 8-0)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Blauw

Wat een knappe prestatie!!

Vandaag vatten we de terugronde aan: Hingene A kwam op bezoek. Wat we nog onthouden hadden uit de heenwedstrijd was dat de wedstrijd op een zwaar veld erg gelijkopgaand verliep en Hingene winnend afsloot met 3-2. Na de beslissing om een jaartje hoger te spelen ook meteen een goede kans om te kijken of dit een goeie zet was.
We begonnen alleszins erg gemotiveerd aan de wedstrijd, de richtlijnen die we vooraf in de kleedkamer bespraken werden goed gevolgd en dat was er aan te zien op het veld. De 1-0 liet dan ook niet lang op zich wachten en kwam er na een individuele actie, gevolgd door een lage voorzet die aan de eerste paal werd binnengewerkt. Knappe goal. De 2-0 was dan weer erg knap op een andere manier: binnen de 10 seconden na een hoekschop van de tegenstander lag de bal in het andere net na een heerlijke omschakeling: weggewerkte bal doorgekopt en een prachtige lob over de uitgekomen keeper - de Mannschaft heeft een patent op dit soort goals maar kan alleen maar jaloers zijn als ze dit zagen
Het tweede kwart probeerde Hingene de bakens te verzetten door hoog druk te zetten maar daar wisten onze krijgers wel raad mee: misschien iets minder mooi voetbal wegens iets te lang lopen met de bal maar nog steeds erg genietbaar en metmooie doelpunten: rusten bij 4-0 zonder 1 echte kans weg te geven.
De tweede helft bracht meer van hetzelfde met een Schelle dat op zijn elan bleef doorgaan en verder uitlopen: geen tekenen van verzwakking en 6-0 na drie kwart. En ondanks de knappe score een pluim voor jullie drive in het laatste kwart (en bij uitbreiding de hele match). Opdracht voor het laatste kwart was eindelijk eens een clean sheet halen en daar sloegen jullie wonderwel in met een enorme verbetenheid ondanks behoorlijk wat bezoekende druk op het einde van de wedstrijd.
Einduitslag 8-0 maar het compliment van de bezoekende trainer achteraf waren de felicitaties met onze knappe evolutie sinds de heenwedstrijd. Top wat jullie elke week weer presteren tegen voetballers die een jaartje ouder en sterker zijn met deze wedstrijd als mooie (voorlopige?) kers op de taart..
Dikke pluim van een trotse trainer - doe zo voort boys!