Wedstrijdverslag: U9 Geel


Wedstrijd: U9 Geel op zo 25 mrt 18 - 10:00 op verplaatsing bij Mariekerke  (uitslag: -)   - Tornooi
Klik hier voor de ploegpagina van de U9 Geel

Tornooiwinst aan de oevers van de Schelde

Het Lentetornooi van FC Mariekerke was het schouwtoneel voor de eerste succesvolle tornooi-vertoning van Schelle Sport in 2018.

Onze U9 werden afgevaardigd om op deze aangename zondag de geel-blauwe kleuren te verdedigen, en ze deden dat op sublieme wijze.

Voor dit tornooi werd een mix van onze drie ploegjes geselecteerd en nogmaals werd bewezen hoe goed de jongens het met elkaar kunnen vinden. Veel plezier voor en tussen de wedstrijdjes en een stevig geheel op het veld.

Drie wedstrijdjes van 20 minuten stonden op het programma. De opener tegen Sint-Amands begon nog vrij moeizaam en een handvol open doelkansen werden netjes naast of over doel geplaatst. Eens het eerste goaltje viel, volgden de andere vlotjes. Jarno, Senne V, Owen en Kobe H (met links) klaarden de klus, 4-0.

Match 2 tegen Metropole United werd andere koek. Een hele stevige tegenstander, en na 30 seconden al 0-1 achter. Werk aan de winkel dus, en dat hadden ze begrepen. Er werd een 10-tal minuten aan hoog tempo en vrij hard gebikkeld. Schelle kwam 2-1 voor maar kon niet direct afstand nemen. Robbe VD stond beresterk te keepen en verhinderde enkele gemaakte goals. Nadat de scheids een geldige goal op hoekschop van de tegenstander afkeurde (en alle protest viel in dovemansoren), trapte Schelle het gaspedaal wat verder in. Owen, Senne V en Jarno werden ongrijpbaar en dikten aan tot de 6-2 eindstand.

De laatste match tegen Hombeek was nog een formaliteit. De ploeg draaide op volle toeren. Robbe VD liet geen bal door, de combinaties liepen heel vlot en ook Xander D en Senne DS deden de netten trillen. Het werd een ruime 7-0 zege.

Tornooiwinst binnen dus, al werd er door de organisatie geen klassement opgemaakt en dus ook geen beker uitgereikt. Leg dat eens uit aan die gasten... winnen maar niet gewonnen zijn...

Op naar de paastornooien, waar onze U9 actief zullen zijn op SK Heist en op Zwijndrecht.
7 toppers klaar voor de strijd
Gewonnen... en dat mag gevierd worden
Eerste plaats !