Wedstrijdverslag: U10 Geel


Wedstrijd: U10 Geel op za 13 okt 18 - 09:30 thuis tegen K Hove Sp. B (uitslag: 13-3)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Geel

Rodaniaaaa

Na de commotie in het Belgische voetballand was er even twijfel, maar uiteindelijk besloten de lokale autoriteiten om de wedstrijden te Schelle Sport toch te laten plaatsvinden. De scheidsrechter had om begrijpelijke redenen geen horloge bij en behielp zich met de smartphone om de tijd bij te houden, het zijn voorwaar slechte tijden voor de luxehorloge-verkopers...

De wedstrijd dan, die kende een vrij eentonig verloop. Schelle was voetballend sterker en kwam slechts af en toe in de problemen door te nonchalant verdedigen of uitvoetballen.

In het eerste kwart zorgden Xander V en Xander D (2x) voor de doelpunten na goeie acties en dito afwerking aan de tweede paal en kon ook Kobe via een verre hobbelbal scoren.

Het tweede kwart was van mindere kwaliteit. Lenn diende tweemaal knap te redden en Schelle kon enkel via een owngoal scoren en de score op 5-2 brengen.

Kwart drie was mooi qua samenspel, maar scoren was niet evident aangezien de tegenstander alles gaf om de score te beperken. Uiteindelijk kon Xander D vanop rechts de doelman mee in doel torpederen en de volgende aanval leek te stranden op de paal, maar werd in de rebound door Tibe W binnengewerkt (zie filmpje).

Kwart vier was er voor Hove teveel aan. Iluna scoorde in het hoekje vanuit de tweede lijn en dan was de veer gebroken. Rhune (3x) en Ferre (2x) dreven de score verder op.

Bedankt aan trainer Hans om toch geblesseerd zijn team te komen coachen !
Zonnige omstandigheden te Schelle