Wedstrijdverslag: U10 Geel


Wedstrijd: U10 Geel op za 20 okt 18 - 11:15 thuis tegen SK Berkenrode A (uitslag: 2-2)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Geel

Alweer niet voorbij Berkenrode

De eerste wedstrijd van de terugronde vandaag, met als uitdaging de mindere prestatie in de eerste match van het seizoen recht te zetten met goed voetbal zoals dat in enkele andere matchen op de mat gelegd werd.

Maar die opdracht leek niet echt goed begrepen. Schelle was in de eerste helft werkelijk nergens. Minder dan een handvol goede combinaties vielen er te bespeuren, en het was dankzij de zeer sterke prestatie van doelman Lenn en een dosis geluk dat Berkenrode niet kon scoren. Die meeval had Schelle dan weer wel toen een schot van Xander D via een verdedigend been in doel verdween. Een zeer gevleide 1-0 ruststand.

De donderpreek van trainer Hans was er één om U tegen te zeggen. Maar het effect was er wel, de ploeg kwam zeer gemotiveerd uit de kleedkamer om dit recht te zetten.

Het derde kwart was dan ook een heel pak beter. Schelle had overwicht en via een mooi uitgevoerde aanval kon Tibe W de voorsprong verdubbelen op voorzet van Xander V. Maar ook Berkenrode deed goed mee en stelde Lenn enkele malen op de proef.

Kwart vier was echter weer van mindere makelij. Het middenveld en de flanken werden overlopen en de tegenstander drukte. Op hoekschop werd de verdiende aansluitingstreffer gescoord en niet veel later ook de gelijkmaker na een mooie pas en afwerking.

Net zoals in de heenmatch dus een 2-2 gelijkspel en het mag gezegd... niet goed gespeeld, met uitzondering van doelman Lenn die een berematch keepte.