Wedstrijdverslag: U10 Blauw


Wedstrijd: U10 Blauw op do 08 nov 18 - 18:30 thuis tegen SK Ekeren Donk (uitslag: 11-1)   - Jeugdcup
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Blauw

Knalprestatie in heenmatch Jeugdcup

In de Jeugdcup Het Nieuwsblad stond deze week voor 4 Schelse teams de heenmatch van de voorronde op het programma. Wie zich in deze voorronde plaatst gaat door naar de achtste finales die na nieuwjaar worden gespeeld.

U10 trad aan tegen SK Ekeren Donk, ook een niveau 3 ploeg en dus zeker niet te onderschatten.

De 10 aantredende Schellenaren kregen duidelijke opdrachten mee en begonnen straf aan de match. De tegenstander kon op geen enkel moment in hun spel geraken en Schelle voerde de druk op. Via meerdere knappe acties en schoten stond na een kwart een 4-0 voorsprong op het bord.

Volgende opdracht : dit nu ook meer dan één kwart volhouden. En dat lukte aardig. De tegenstander zette wat hoger druk maar kwam niet tot echt doelgevaar. Schelle wel en zo werd er gerust met 6-0 na een hele knappe eerste helft.

Na rust waren de eerste 5 miniten wat slordiger. Via een kluts-owngoal-bal na hoekschop kwam Donk op 6-1. Onze jongens pakten echter de koe opnieuw bij de hoorns en dikten aan tot 8-1.

Het laatste kwart kwam Donk er nog heel moeilijk uit. Schelle ging nog door en zo werd de 11-1 eindstand bereikt.

Een score die niet het niveauverschil tussen de teams aangeeft, want dat is heus niet zo groot, maar wel bewijst wat voor een knappe totaalprestatie de ploeg vandaag leverde. Heel de wedstrijd zeer attent en gedreven, geen enkel defensief foutje, werkend voor elkaar en een resem knappe acties en doelpunten.

Chapeau, een plezier om naar te kijken !

Voor Schelle speelden : Senne VO, Kobe M, Jorid, Xander V, Xander D, Eli, Jarno, Owen, Senne V en Youssef.
Topploeg in de schijnwerpers