Wedstrijdverslag: U9 Geel


Wedstrijd: U9 Geel op za 16 feb 19 - 09:30 op verplaatsing bij FC Oppuurs (uitslag: 9-7)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U9 Geel

Tureluurs in Oppuurs

We misten vandaag krijger Noah maar werden versterkt door soldaat Tuur, voor de wedstrijd tegen de jongens uit St-Amands. Ondanks het mooie zonnetje moest schrijver dezes toch af en toe verwarmende koffie gaan halen; het blijft februari en als de match om half tien ’s morgens gespeeld wordt, moet je niet verwachten dat je je teensletsen en je bikini al kan aantrekken, laat staan een fris gewassen Borat-kostuum; zo fijn de zon al scheen, zo mooi glinsterde de poedersneeuw op de daken van de huizen.
Maar we zullen het dichten aan de professionals laten en eens kijken naar wat onze mannen klaarspeelden op het veld. Tijdens het eerste kwart zag het er allemaal goed uit. We kwamen goed uit de startblokken, het was Tuur die de score kon openen; na de eerste 15 minuten stond het 0-2 voor Schelle. Het tweede kwart bracht meer van hetzelfde, maar Oppuurs kwam beter in de wedstrijd en Schelle deemsterde wat weg. Tussenstand op het half uur: 3-4.
Helaas zakte het in het derde kwart allemaal wat verder in. Er waren nogal wat jongens bij Schelle die hun normale niveau niet haalden, we speelden misschien ook te compact, en Oppuurs kon drie keer op rij scoren. Na drie kwart stond het 6-4 voor de thuisploeg.
Diep in het vierde kwart, Schelle keek al tegen een 9-5 achterstand aan, kwam er beterschap; het kalf was helaas al jammerlijk verdronken. Enkele jongens van Schelle vonden hun kracht en hun inzet terug en we konden nog milderen tot 9-7.
Volgende keer meer focus jongens, en de spirit een volledige wedstrijd vasthouden! Dan is dit Oppuurs zeker te pakken.
Voor Schelle speelden: Axl, Jayden, Luka, Maodo, Nand, Siemen, Sten, Tuur