Wedstrijdverslag: U10 Geel


Wedstrijd: U10 Geel op za 16 feb 19 - 09:30 op verplaatsing bij VC Mortsel OG (uitslag: 7-6)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Geel

Sterke match niet beloond met zege

Nadat op de vorige speeldag gewonnen werd met zowat het slechtste voetbal dat deze ploeg al bracht, was het vandaag net andersom. Tegen de sterkste tegenstander uit de reeks speelden we een heel goeie wedstrijd op alle vlakken, echter scoorden we er net eentje minder dan de tegenstander.

En dat ging zo :
Onder een prachtig winters ochtendzonnetje startte Schelle als een bliksemschicht. Na amper 10 minuten stond de 0-3 op het bord nadat Mortsel heel slap stond te verdedigen. Twee keer was Youssef heel alert en ook Senne wist op onnavolgbare wijze een bal over de lijn te werken. Maar wat vooral deugd deed was het compacte verdedigende blok dat steeds juist opschoof en de theorieles van voor de match duidelijk opgepikt had.
Mortsel kwam wel meer in z'n spel en scoorde tegen.
In kwart twee hield Schelle goed stand onder toenemende druk en Tibe W kon uitbreken en de 1-4 binnenfrommelen. UIteindelijk werd er bij 2-4 gerust.
Kwart drie was heel wat moeilijker en Mortsel hing de bordjes helemaal gelijk, al was daar heel wat geluk mee gemoeid.
Schelle miste z'n kansen maar bleef goed voetballen en hard werken. We kregen echter het deksel op onze neus toen het plots heel snel 6-4 werd.
Onze jongens staken nog een tandje bij en Xander werkte beheerst af na een mooie uitbraak, waarna Senne DS zowaar de 6-6 binnenprikte.
Het zou een logische uitslag geweest zijn, maar nadar Senne VO eerst nog tweemaal knap redde, werd het op de valreep nog 7-6.
Een beetje jammer, maar toch vooral tevreden spelers en trainer na een sterke wedstrijd.
Genieten in de winter