Wedstrijdverslag: U13


Wedstrijd: U13 op za 12 jan 19 - 11:00 op verplaatsing bij K Rumst SK (uitslag: 7-3)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U13

Rumst geeft les in efficiŽntie

Schelle begon scherp aan de wedstrijd en nam direct het heft in eigen handen, maar bij een eerste tegenstoot na 5 minuten stonden we al direct 1-0 in het krijt. Na een moeilijke 5 minuten waar rommelig voetbal (op een zeer slecht veld - en dat is dan nog zacht uitgedrukt) de overhand nam en we nog 2 domme doelpunten incasseerden drukten we de tegenstander weer helemaal weg.

We voelden dat we ondanks de 3-0 achterstand de betere ploeg waren, maar daardoor gingen we het tweede kwart te overhaast voetballen voor doel. Er waren wel veel kansen, maar daar waar we het eerste kwart alle ballen tussen te palen schoten, lukte dat nu maar 1x. Alle andere kansen (en er waren enkele reuze kansen bij) vlogen overhaast en soms onbegrijpelijk over en naast. Rumst kwam dit kwart echter helemaal niet in het spel voor en het bleef dan ook 3-0 voor de thuisploeg.

Het derde kwart begonnen we dan aan een verschroeiend tempo en eindelijk ging de bal tegen de netten. 1-3. Maar Rumst was ontzettend efficiŽnt en 2 tegenstoten later stond het 5-1. Wij lieten echter de moed niet zakken en kans op kans volgde. Maar de belegering van het Rumstse doel eindigde steeds wel op de doelman of een van de verdedigers.

Onze jongens bleven erin geloven en de belegering ging het vierde kwart gewoon door. Ik telde 13 grote kansen waarvan 7 binnen het doelkader, maar het net trilde amper 2x. En jawel, ook Rumst scoorde nog 2x uit 4 kansen. Dodelijk efficiŽnt zijn noemen ze dat.

Conclusie: onze jongens hebben er voor gevochten, speelden een goede wedstrijd, maar de bal wilde er vandaag niet in. Knap ook dat deze keer de kopjes niet naar beneden gingen en dat we elkaar tot de laatste minuut bleven aanmoedigen. Zo moet het zijn !