Wedstrijdverslag: U13


Wedstrijd: U13 op za 09 feb 19 - 09:30 op verplaatsing bij FC Oppuurs B (uitslag: 4-2)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U13

Weer een gemiste kans

Tijdens de opwarming waren er al te veel spelers die er met hun gedachten niet bij waren en blijkbaar ongeinteresseerd waren in de partij van vandaag. Dat vertaalde zich ook in het eerste kwart waarbij wij te lusteloos waren en niet (zoals gevraagd) als 1 blok speelden. Geen druk op de bal, altijd een stap te laat, niet voor de man komen... enz. Oppuurs overklaste ons en kwam verdiend 2-0 voor.

In het 2de kwart was de inzet iets beter, maar het was vooral holderde bolder voetbal dat we te zien kregen. Geen samenhang en nog steeds linies die te ver uit elkaar stonden. Ballen werden ook te veel in 1 tijd doelloos weggetrapt. Oppuurs had het wel iets moeilijker en er werd niet meer gescoord.

Tijdens de rust alles nog eens fijntjes uitgelegd en verteld dat als iedereen zijn taak uitvoerde zoals gevraagd en we als 1 ploeg speelde, we de wedstrijd alsnog konden winnen.

Het derde kwart was ook ons beste kwart, met hoge pressing waarbij we de tegenstander geen tijd gaven om in hun spel te komen. Ook de trainer van de tegenpartij zag de wedstrijd kantelen. We maakten dan ook verdiend de aansluitingstreffer.

Doorgaan op het elan van het 3de kwart was de opdracht, maar bij de eerste tegenstoot stond het 3-1 en even later zelf 4-1. Toch bleven we erin geloven en viel er nog een 4-2.

Statistieken
Score: 4-2 (2-0 / 2-2)
Shots: 14-15 (11-4 / 3-11)
On Target: 8-8 (5-1 / 3-7)
Corners: 9-11 (7-3 / 2-8)

Conclusie: de eerste helft was voor Oppuurs, maar de tweede helft was voor ons. Op basis van de tweede helft een gemiste kans op minstens een gelijk spel (en wie weet ook meer).

Na de wedstrijd mochten onze jongens nog op de foto met Laura Deloose van de Red Flames.
U13 op de foto met Red Flame Laura Deloose