Wedstrijdverslag: U10 Gew A


Wedstrijd: U10 Gew A op za 28 sep 19 - 10:00 op verplaatsing bij FC Oxford Hemiksem  (uitslag: 4-15)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U10 Gew A

De patatten zijn geplant!

Een herfstige dag vandaag, met een plensbui hier en daar, maar uiteindelijk toch droog als de jongens eraan konden beginnen.

Bij de eerste baltoetsen werd al duidelijk: je kon maar beter wat ervaring in de boerenstiel hebben, professioneel molshoopbestrijder zijn, of een bovenmatige interesse hebben in de bouwkundige achtergrond van de loopgraven in de oorlogsjaren, om je op het veld lekker te voelen: wat er in Hemiksem voor een grasmat moet doorgaan, tart iedere verbeelding. (Oxforreke zou hierin beter eens een efforreke doen.)
Spannend en verrassend natuurlijk: je weet nooit welke kant de bal opspringt als je 'm laat stuiteren, laat staan als je een pass over de grond wil geven.

Hemiksem begon niet onaardig aan de wedstrijd, maar het Schels overwicht werd snel duidelijk.
We begonnen misschien een tikje aarzelend, maar groeiden in de match. Vooraan was iedereen attent, en af en toe was er een echt vloeiende combinatie te zien, wat op dit aardappelveldje al een prestatie op zich was.

Na een gelijkopgaand eerste kwart nam Schelle snel afstand in de daaropvolgende kwarten.
Buiten de kwieke en technisch sterke linksvoor van Hemiksem speelde de thuisploeg weinig klaar - de 4-15 eindscore is niet overdreven.

Voor Schelle speelden: Arnó, Axl B, Daan G, Daan VL, Emmanuel, Gilles, Maodo, Luka T, Sten, Xander I.