Wedstrijdverslag: U11 Gew


Wedstrijd: U11 Gew op za 31 aug 19 - 11:15 thuis tegen FC Ik Dien A (uitslag: 4-2)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U11 Gew

Wedstrijd met 3 gezichten : goeie start, blessure, matig einde

Seizoen 2019-2020 startte voor de gewestelijke U11 met een thuiswedstrijd tegen Ik DIen. Traditioneel een leuke gelijkopgaande wedstrijd die vorig seizoen tweemaal op 6-6 eindigde en éénmaal op 6-7 winst voor Schelle.

Vandaag draaide de match door omstandigheden iets anders uit.
Schelle opende met een copyboek-aanval op rechts de score en verdubbelde al snel die voorsprong. Ik Dien was niet echt bij de les, maar kwam toch snel op 2-1.
Net voor het einde van het eerste kwart kwam na een onschuldig duel een speler van Ik Dien ongelukkig ten val en brak daarbij z'n pols/onderarm.
Al wachtende op de ziekenwagen, speelden z'n ploegmaats toch het tweede kwart, maar daar heeft uw verslaggever niets van gezien.

Tijdens de rust zwaaiden de jongens van Ik DIen hun ploegmaat uit op de brancard en namen waarschijnlijk de meest originele ploegfoto van het weekend.

Na rust een zeer matige wedstrijd van beide kanten. Niet onlogisch na de gebeurtenissen, maar ook de hitte op het kunstgras begon aardig door te wegen. Schelle liep toch verder uit en vlak voor affluiten legde Ik DIen mooi de 4-2 eindstand vast op vrije trap.

We wensen Daan van Ik DIen alvast een spoedig herstel toe !