Wedstrijdverslag: U11 Gew


Wedstrijd: U11 Gew op za 07 sep 19 - 10:00 op verplaatsing bij SK Berkenrode A  (uitslag: 3-3)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U11 Gew

Een match duurt vier kwarten

Na de eerste (vermoeiende) schoolweek was het vandaag weer voetbaldag. De korte verplaatsing naar Berkenrode werd door de kalendermaker net als vorig seizoen al begin september geprogrammeerd. Toen werd het 2-2 en in de terugmatch werd het opnieuw 2-2, het kon dus wel eens spannend worden.

Het eerste kwart ging gelijk op qua doelgevaar. Schelle was beter in het spel, Berkenrode individueel gevaarlijker op de flanken. Scoren lukte echter niemand.

In kwart twee legde Schelle een paar hele mooie aanvallen op de hobbelmat. Xander zette met Jarno en Senne een mooie driehoek op en werkte af in de verste hoek. Daarop volgden nog wat aanvallen en voorzetten, maar de afwerking lukte niet. Tot Jarno mooi aanlegde en de afgeweken bal mooi in dezelfde verste hoek verdween. 0-2 bij de rust

Kwart drie kwam Berkenrode weer sterker opzetten en enkele hete standjes voor doel leverden net geen doelpunt op. Schelle kon in de tegenaanval wel scoren nadat Senne mooi opzijlegde voor Thieu. Enkele minuten later waren de rollen omgekeerd maar was de Berkenrodense verdediging net op tijd terug.

Wedstrijd gespeeld, leek er in de kopjes van onze spelers geslopen te zijn, maar niets was minder waar. De snelle 3-1 na slap verdedigen van de hele ploeg gaf Berkenrode vleugels en kort daarop stond ook de 3-2 op het bord.
Schelle boodt nu wat meer tegenwerk, maar goed voetbal was er niet meer bij. Met wat geluk hobbelde een lange bal voorbij iedereen in doel, 3-3 eindstand.

Volgende week thuismatch tegen Galatasaray Antwerpen, supporters op post !