Wedstrijdverslag: U11 Gew


Wedstrijd: U11 Gew op za 14 sep 19 - 11:15 thuis tegen Galatasaray Antwerpen (uitslag: 6-2)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U11 Gew

Logische zege met populaire tennisscore

Match drie alweer ... jaja het gaat vooruit

Het kon zowaar een topaffiche in de Süper Lig zijn: Schellespor - Galatasaray in onze prachtig gelegen dorp aan de Rupelse riviera
Uiteraard was het gewoon een matchke van onze gewestelijke U11 toppers tegen de sympathieke buren van de wijk achter de Carrefour in Hoboken.

De start van de match was voor Galatasaray die wat meer grinta toonden en zo al snel de 0-1 scoorden. De reactie van Schelle kwam er echter snel. Thieu kon vanop links een paar keer op doel trappen en bracht zo de 2-1 voorsprong op het scorebord. In kwart drie maakte hij zijn hattrick compleet zodat we met een verdiende 3-1 gingen rusten. Trainer Ivo was tevreden over het aanvallende spel, iets minder over de verdedigende taken van het aanvallende compartiment.

Na rust werd er veel met de lange en hoge bal gespeeld door de tegenstander, waardoor de kwaliteit van het spel zakte. Senne was alert en tikte voor de neus van de keeper de bal in doel. Kort daarna viel de 4-2.

Laatste kwart en Rhune verhuisde van de 3 naar de 9. Trainer Ivo heeft er echt een neus voor denk ik, want net als Xander en Robbe die op het tornooi van Heindonk elk aan de lopende band scoorden toen ze voor het eerst in de spits stonden, scoorde nu ook Rhune heel vlotjes. De 5-2 en 6-2 kwamen van zijn voet.

Een vlotte en verdiende overwinning dus en een tevreden trainer die enkele ingeoefende spelsituaties had zien terugkomen in de wedstrijd.
Robbe aan het penaltykanon