Wedstrijdverslag: U12 Gew


Wedstrijd: U12 Gew op za 05 sep 20 - 09:30 thuis tegen Sporting Burcht FC (uitslag: 11-1)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U12 Gew

Code Blauw

Je zag het aan de jongens, zó blij dat we eindelijk terug wat normaal kunnen sjotten… Iedereen van plan om z’n beste beentje voor te zetten en een goeie start te maken van een hopelijk normaal volledig voetbalseizoen. Slechts één code vandaag : code Blauw, code Schelle Sport !

De bezoekers kwamen uit Burcht en zijn een gekende tegenstander, fijn om tegen te voetballen en normaal een haalbare kaart mits er goed wordt gecombineerd.

En dat combineren lukte vrij goed. Een mooie driehoek op links zorgde voor de 1-0. Al maakte Burcht snel gelijk na een aarzeling achterin.

In kwart twee was de eerste aanval alweer prijs en even later stond Burcht te slapen op een hoekschop en stond de 3-1 ruststand op het bord. De afwerker van dienst was telkens Senne, maar de verdienste gaat naar de hele ploeg, want iedereen werkte goed voor elkaar.

Na de pauze werd het steeds meer éénrichtingsverkeer richting Burcht. De verdediging gaf geen krimp en stuwde de ploeg vooruit. In kwart drie was Schelle een echte pletwals. De geboden ruimte op het grotere U12 veld werd goed benut en de best geplaatste ploegmaat werd steeds goed aangespeeld, met maar liefst 5 goals in dit kwart tot gevolg. De schutters waren Xander, Senne en Thieu met een loepzuivere hattrick.

Kwart vier hetzelfde spelbeeld en zo werden de dubbele cijfers bereikt via Thieu, Rhune en Xander.

Volgende week eerste uitmatch tegen kersverse fusieploeg FCS Mariekerke-Branst op de terreinen in Mariekerke.
Zoek de bal