Wedstrijdverslag: U11 Prov


Wedstrijd: U11 Prov op za 19 sep 20 - 11:15 op verplaatsing bij RVC Hoboken A (uitslag: 3-9)   - Competitie
Klik hier voor de ploegpagina van de U11 Prov

Bloed geroken op Hoboken

Okay okay okay, de titel is wat misleidend misschien, bloed hebben we nog (net) niet gezien.
Maar probeer maar eens te rijmen op “Hoboken” zonder een heel sonnet te moeten schrijven om een titel te krijgen die ergens op slaat :-)

Een hele zonnige nazomerdag op verplaatsing vandaag, en toen ik arriveerde aan het eind van het eerste kwart (dochterlief heeft zo ook haar bezigheden op een zaterdag tegenwoordig) stond Schelle net op een 2-1 achterstand. Ik hoorde dat we wel de beter voetballende ploeg waren dus ik verwachtte toch wat van de resterende kwarten.

En effectief: sneller dan ik Oscar Crucke-gewijs “bewegen bewegen bewegen” kan roepen, en sneller dan AA Gent tegenwoordig van trainer verandert, werden er een paar Schelse goals binnengeknald. De wederopstanding was een feit. De combinaties kwamen eruit, de inzet was er; misschien moeten sommige jongens wat meer voluit gaan soms maar daar kan aan gewerkt worden.

Hoboken kwam niet meer in de wedstrijd. Tijdens het laatste kwart werd het allemaal wat rommeliger maar het zeer potige spel van
Hoboken zat daar ook wel voor iets tussen.

De score was ook nu weer niet overdreven, en het hadden er nog veel meer kunnen zijn.

Nagenietend onder die zaterdagzon mijmerden we al volop over de volgende match, thuis tegen Sint-Job. Dat we uit onze mijmerdroom gerukt werden door het besef dat dat weer “ne vroege” is, nemen we er graag bij, als we zulk voetbal kunnen zien. On to next week!

P.S. Was de tel zelfs kwijtgeraakt... Hadden we er nu 9 of 10 gemaakt? Correcties welkom :-)